CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Assalamualaikum & salam hormat buat semua pelanggan & pengunjung D'Rayyan Haus,

1. semua item yg dijual di sini adalah 'ready stock' kecuali dinyatakan.

2. Tempoh booking 2 HARI (48jam). Jika tiada pembayaran di buat dlm tempoh tersebut, item akan di buka untuk org lain yang berminat KECUALI ada perjanjian melalui email/sms..

3. Atas permintaan, kami mengalu-alukan pembelian secara MIX WHOLESALE (tertakluk kepada MOQ dan item mestilah dlm 1 kategori yg sama)

4. Sila check SPAM BOX anda jika tidak mendapat maklum balas dari kami.Kami cuba utk membalas email anda secepat mungkin.Anda boleh SMS 016-3116707 untuk respon order yang cepat.

'FOR SERIOUS BUYER ONLY!'

Item akan di tambah dari masa ke semasa..sila klik pada older post utk item2 terdahulu..kunjungilah blog kami selalu!!

thank you for all your support & happy shopping

Our New Shop..Baju Bundle Kanak-kanak

Search This Blog

Wednesday, December 2, 2009

Kenali Apa itu Cloth Diapers
(Image Ihsan: greenmomhappymom.com)

Cloth Diapers aka CD ialah sejenis lampin kain moden yang boleh dibasuh dan digunapakai semula.Ia telah direkabentuk moden dengan menggunakan kain yang lembut, tahan lasak dan mampu menyerap kebasahan.Cloth diapers kini mudah digunakan kerana ia direka dengan menggunakan snap button ataupun Velcro.Ia lebih menjimatkan masa dan mudah dipakai.
Bahagian luar lampin diperbuat daripada PUL (Polyurethane Laminate).Ianya kalis air ,mengelakkan kebasahan dari dalam ‘insert’ ke bahagian luar lampin.
Bahagian dalam lampin diperbuat daripada microfleece iaitu fabrik yang lembut agar bayi sentiasa kering dan selesa.Cloth diapers ini dilengkapi dengan butang katup yang boleh diubah saiz dari S,M dan L. (berat bayi bermula 3kg hingga 13kg)
Insert yang akan dimasukkan ke dalam cloth diaper/pocket pant.Ia diperbuat daripada 3 lapisan Microfiber yang mampu menyerap kebasahan.Jangan sesekali meletakkan insert secara terus ke punggung bayi kerana kuasa penyerapan yang kuat boleh menyebabkan alahan kepada kulit bayi.


No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

ORDER FORM

Nama Penuh:
Alamat Email:
No.Telefon:
Alamat Penghantaran:
ITEM:
Detail order (kuantiti/size/warna/kod item)
Cara pembayaran
Kaedah Penghantaran: Pos Laju E-Parcel Cash on delivery (selected area only)
Saya bersetuju dengan T&C pembelian D'Rayyan Haus. Setuju
Get your own free form like this one.

Pelawat setia

FEEDJIT Live Traffic Feed